DIRECT CONTACT?
Tel: 010 – 785 35 3

DIRECT CONTACT?
Tel: 06 - 430 126 23

Maassluis krijgt Battle of the Dj’s

Maassluis krijgt Battle of the Dj’s

In 2014 organiseerde de organisatoren van Waterwegpop een battle of the bands in aanloop naar Waterwegpop, het popfestival dat in 2014 voor het laatst werd georganiseerd.

 

Ze komen nu terug met de eerst Battle of the DJ’s in Maassluis.

Lokale en regionale DJ’s kunnen zich tot 1 december aanmelden via www.waterwegpop.nl. De 8 beste DJ’s worden geselecteerd. Zij nemen het in de ‘’Grand Finale’’ tegen elkaar op in een live battle. De Battle wordt gehouden in Theater Koningshof. In deze finale wordt bepaald wie de winnaar wordt van de Battle of the DJ’s en naar huis gaat met €250,- prijzengeld en eeuwige roem.

 

De Battle wordt georganiseerd door de SCEM i.s.m. Jopa Events. Organisator Guus Paalvast geeft aan dat hij het belangrijk vindt dat jongeren zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Jong talent een podium bieden is daarnaast ook een belangrijk doel. Vooral de jongeren zijn daarbij een doelgroep waar meer focus op zou moeten liggen. Zij zijn tenslotte de toekomst. Maassluis moet fijn zijn om in te wonen en te recreëren en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Deelname aan de Battle of the DJ’s is helemaal gratis.

 

DJ Workshop

Naast de Battle is er ook een DJ workshop. De DJ workshop organiseren we om de jongeren kennis te laten maken met het DJ vak. De bekende Nederlandse DJ’s zijn een van de grootste exportproduct van Nederland. Wij bieden graag een podium om muziek educatie te stimuleren.

 

9 december   

Op 9 december in Theater Koningshof zal de ‘’Battle of the DJ’s’’ plaats vinden. De deuren gaan om 20.30u open en we krijgen om 21.00u de eerste battle.

 

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.waterwegpop.nl of www.facebook.com/waterwegpop instagram.com/battle.

Sorry, comments are closed for this post.

Jopa Events
Noordvliet 23 RD
3142CH, Maassluis

E-Mail: info@jopa-events.nl
Tel nr: 06 - 430 126 23

Jopa Facebook Jopa Twitter Linkedin

Copyright 2008 - 2016 Jopa Events | gerealiseerd door Kiem Online