DIRECT CONTACT?
Tel: 010 – 785 35 3

DIRECT CONTACT?
Tel: 06 - 430 126 23

Jopa Events krijgt mooie opdracht van Winkelcentrum Koningshoek!

Jopa Events krijgt mooie opdracht van Winkelcentrum Koningshoek!

Nu de Koningshoek wordt verbouwd tot een prachtig en up-to-date winkelcentrum, is het tijd voor de volgende stap: Maassluis opnieuw laten kennismaken met het nieuwe elan van Koningshoek.

Twee echte Maassluise bedrijven gaan hier dit jaar met veel plezier de schouders onder zetten. Jopa Events neemt de organisatie van de evenementen voor zijn rekening. ZIJ & BLIJ Creatieve Communicatie zorgt er als verlengstuk van Jopa Events voor dat de boodschap de inwoners van (de regio) Maassluis bereikt.

Er staat veel te gebeuren in de gerenoveerde Koningshoek. Het komende jaar staat bol van de evenementen, te beginnen met een Cash-back Actie in januari waarbij bezoekers hun aankopen terug kunnen verdienen, maar ook een echte Expeditie Koningshoek waarbij kinderen een speurtocht kunnen doen op zoek naar ontsnapte aapjes. De Koningshoek heeft later in het jaar nog een verrassing voor de regio, maar daarover wordt later meer bekendgemaakt.

‘Het belooft gewoon een mooi jaar te worden’, zegt Guus Paalvast van Jopa Events. ‘Er is elke maand wel iets te beleven in het winkelcentrum. Events die naar onze mening bij de nieuwe stijl van het winkelcentrum passen. De Koningshoek is van zichzelf al prachtig en met tal van leuke evenementen hopen we een bezoek alleen nog maar aantrekkelijker te maken.’

De activiteiten in de Koningshoek zullen behalve via de officiële kanalen vooral ook steeds meer online worden gecommuniceerd, bijvoorbeeld via Facebook en Instagram. ZIJ & BLIJ ontwikkelde daarvoor een nieuwe, frisse huisstijl. ‘Een stijl die naar onze mening beter past bij de hernieuwde Koningshoek’, aldus Linda Jansen van ZIJ & BLIJ.

Veel inwoners van Maassluis en omstreken hebben al een goed gevoel bij de Koningshoek en wie er is geweest kan niet anders dan concluderen dat het alleen maar mooier en beter wordt en al is geworden. Wij kijken er écht naar uit het nieuwe elan van Koningshoek breed uit te dragen. Dit winkelcentrum verdient een groot en breed publiek.

Kijk voor meer informatie op www.koningshoek.nl!

Sorry, comments are closed for this post.

Jopa Events
Noordvliet 23 RD
3142CH, Maassluis

E-Mail: info@jopa-events.nl
Tel nr: 06 - 430 126 23

Jopa Facebook Jopa Twitter Linkedin

Copyright 2008 - 2024 Jopa Events | gerealiseerd door Kiem Online | Algemene voorwaarden Jopa Events