DIRECT CONTACT?
Tel: 010 – 785 35 3

DIRECT CONTACT?
Tel: 06 - 430 126 23

De evenementen van ‘’nu’’ draaien nog maar om een ding: Beleving

Relatie evenementen

De evenementen van ‘’nu’’ draaien nog maar om één ding: Beleving.
Uw relatie moet opgaan in de aankleding, programmering en entourage. De aankleding moet aanvoelen als een warm bad. De programmering moet voelbaar zijn, maar zonder af te leiden. De entourage moet het gevoel geven dat alles klopt, als een muziekstuk waarin elke noot raak is.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Personeelsevenementen

Uw personeel is een belangrijke factor in het behalen van uw corporate (bedrijfs)doelstellingen. Wij leggen uw personeel samen met u in de watten. De eerstvolgende werkdag staan zij weer voor u klaar met een onvergetelijke dag in het geheugen gegrift. Op naar het behalen van de nieuwe doelstellingen!

Openingsevenementen

Wilt u als bedrijf of winkelcentra uw klanten/bezoekers verrassen door een echt bijzondere (her-)opening? Of het nu gaat om nieuwbouw of  renovatie; wij denken graag met u mee en verzinnen voor u en uw gasten een onvergetelijke (her-)opening.

Publieksevenementen

Filmfestivals, Bevrijdingsfestivals en bouwdorpen; dit is slechts een selectie van de publieksevenementen die door Jopa Events zijn georganiseerd. Naast de organisatie zijn we verantwoordelijk voor het totale concept en alle creatieve acties; van de technische tekeningen tot aan de productie.

Wilt u in uw gemeente ook een festival of bouwdorp organiseren? Wij helpen u graag bij het organiseren van een succesvol publieksevenement.

Jopa Events
Noordvliet 23 RD
3142CH, Maassluis

E-Mail: info@jopa-events.nl
Tel nr: 06 - 430 126 23

Jopa Facebook Jopa Twitter Linkedin

Copyright 2008 - 2024 Jopa Events | gerealiseerd door Kiem Online | Algemene voorwaarden Jopa Events